LandschapsFotografie George Burggraaff | Individuele begeleiding

Workshop Kleine groepjes met individuele begeleiding

Onder het motto "Geef je ogen de kost en ontdek al het moois om je heen" kijk je samen met George Burggraaff hoe je door gebruik van het natuurlijke licht spannende foto's van je omgeving kunt maken. Er komt weinig techniek bij, het plezier van het kijken en fotograferen staat voorop!
De workshop bestaat uit drie onderdelen.

1)
In zijn atelier in Buurmalsen toont George aan de hand van voorbeelden hoe je het licht kunt zien en een andere blik kunt ontwikkelen. Hij behandelt in het kort thema's als compositie, standpunt, kadrering en timing en bespreekt de achterliggende theorie.

2)
Samen naar buiten, om het Gelderse rivierenlandschap te bekijken of gewoon in de tuin naar mooie beelden te zoeken en met de camera vast te leggen.

3)
De gemaakte foto's worden in het atelier geprojecteerd en besproken. De groep is klein, dus iedere deelnemer krijgt persoonlijke aandacht. Alle foto's worden bekeken. De individuele workshop fotografie duurt van 13.00 tot ca. 16.30 uur en wordt regelmatig gegeven. Meld je aan en bij voldoende belangstelling wordt er een datum afgesproken. Kom je met 4 personen, dan kun je zelf de datum voorstellen. De kosten bedragen € 60,- per persoon, met een maximum van 6 personen per workshop.

 

Meer informatie? Of meteen reserveren? Ga naar het contactformulier